> Kattints és hívd <

Rólunk

Mi motivál minket? Milyen értéket képviselünk? Ismerj meg tudj meg olvass el rólunk mindent

Célunk

Hisszük, hogy a fenntartható jövő egyrészt környezetbarát, másrészt ésszerű és gazdaságos megoldásokon kell, hogy alapuljon. Ennek érdekében, ismereteinket folyamatosan bővítjük és elérhető megoldásokat keresünk, ügyfeleink specifikus igényeire.

Küldetésünk, hogy fejlett megoldásainak segítségével, a magyar építőipar élvonalába kerüljünk. Minden egyes projektünk során a gördülékeny és hatékony kivitelezést helyezzük előtérbe, ezzel is biztosítva a projekt sikerét és ügyfeleink maximális elégedettségét. 

Vezetőség

Orosz Péter

Tulajdonos

Orosz Bálint

Műszaki üzletágvezető

Ismerd meg a 3 legfontosabb ismérvünket

1. ügyfélközpontúság

Hozzád igazodunk

Kiemelten fontos számunkra az egyénre szabott megoldás. Projekteinket mindig egy személyes egyeztetés és szükség esetén helyszíni felmérés indítja el. Először igyekszünk teljes körűen megérteni specifikus szükségleteid és megismerni technikai körülményeid. Ezt követően szakértőink dolgoznak azon, hogy a rendelkezésre álló technológiai lehetőségeket kihasználva, az anyagi lehetőségeket figyelembe véve, a leginkább megfelelő megoldást kínálják számodra. A tiszta és folyamatos kommunikációban hiszünk, amely azt a célt szolgálja, hogy az együttműködés folyamán minden lépésről pontosan és időben értesülhess.

2. felkészültség

Nincs lehetetlen, csak tehetetlen

A STEP Vill-nél a legértékesebb erőforrásunk a tapasztalt és felkészült villanyszerelő csapatunk és mérnöki hátterünk. Eszközeink és biztos beszállítói hátterünk, mind azt a célt szolgálják, hogy gördülékeny úton, profi munkát adhassunk át számodra. Képesek vagyunk extrém munkakörnyezet, és nem várt szituációk kezelésére is, elsődlegesen azonban mindig azon vagyunk, hogy elkerüljük a váratlant.

3. hatékonyság

Veled vagyunk. Érted vagyunk

Mi a STEP Vill-nél – az egyszerűbben, okosabban megoldásokban hiszünk. A személyes kacsolattartást, részletes digitális dokumentációval, és online kapcsolatteremtési megoldásokkal támogatjuk – chat, videochat, email stb… Így szeretnénk biztosítani hogy elérhetőek legyünk számodra, továbbá azt, hogy az ügyintézés egyszerű és gyors legyen. Számodra a legkényelmesebb!

Ügyfeleink mondták

Hol dolgozunk?

Budapest és Pest megyében számos munkánk volt már. Fejér, Nógrád és Komárom-Esztergom megyében is találkozhattatok velünk. Keress bizalommal, hogy a Tied legyen a következő munkánk!